UPDATE: Nike Air Max 1 “Honeycomb”,

UPDATE: Originele artikel dateert van 26 maart 2011

Wanneer Nike weer een nieuwe versie van de Air Max 1 uitbrengt ben ik altijd weer even bang. Bang dat zij het weer voor elkaar hebben gekregen om de, door mij zo geliefde, AM1 nog verder te verkloten dan de modellen ervoor. Door de jaren heen hebben ze met de AM1 hetzelfde gedaan als met de Dunk, teveel kleurencombo’s uitgebracht en teveel met materialen geëxperimenteerd.

Maar ik moet zeggen, de experimenten uitgevoerd op deze “Honeycomb” release, bevallen mij wel. Vilt en Canvas mixen best lekker. Daarnaast hebben ze ook nog de killer combinatie van blauw, wit en geel gebruikt. (Geel, wit en blauw in dit geval.) De materialen en de eenvoud doen me denken aan tijden van de AM1 Atmos en Safari, daar hou ik wel van. Dit wordt zeker een van mijn favoriete zomersneakers!

Plaats je pre-orders hier.

UPDATE: FreshCotton heeft momenteel weer voorraden.


Tags from the story
, , , , ,

1 Comment

  • Inmiddels is bekend dat deze Honeycombs over een dikke maand ook in Nederland te vinden zijn. De air Max 1 is terug naar geselecteerde dealers. Dat wordt weer even zoeken misschien. Zoekt en gij zult vinden.. Of gewoon klikken op de link hierboven als je het echt niet meer kunt bedwingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.