Het vest van opa, door Kitsuné,

Opa zijn oude vest, met de hand gebreid door oma. We hebben al veel vesten gezien in de Herfst/Winter collecties van vorig jaar en allemaal haalden ze wel hun inspiratie uit opa’s oude vest. Echter geen van al die vesten keek verder dan enkel het vest van opa. Want hoe kwam dat vest van opa daar? Juist’m, oma heeft die gebreid. Met de hand, ambachtelijk en met liefde. Niet iets wat je terug ziet bij de H&M-vesten right?

En daarom stel ik aan jullie voor, het vest van opa zoals oma het bedoeld heeft. Kitsuné is niet gek, helemaal niet zelfs. Ze hebben gekeken naar alles wat er al was en dachten, wat kan beter? Precies, zo’n vest hoort ambachtelijk met de hand gebreid te zijn. En zo geschiedde het. Uiteraard de prijs is er naar, maar die is lager dan een maandhuur in een bejaardentehuis, dus we mogen niet klagen lijkt mij, goedkoper krijg je opa’s vest niet. Verder klopt alles gewoon aan dit vest. Draag hem met trots, zoals opa deed!

Deze gelimiteerde uitvoering is verkrijgbaar bij EndClothing.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.