Quoddy Maliseet Oxford part II,

Het model hoef ik eigenlijk niet meer te introduceren. Hier heb ik maanden terug al lyrisch over geschreven. En twee keer over eenzelfde schoen schrijven, daar doen we hier natuurlijk niet moeilijk over. Zeker niet wanneer Leffot zich gaat bemoeien met het ontwerp van een schoen.

De verschillen op een rijtje, geen suede maar Chromexcel leer, geen kruisstiksels meer in de neus, geen Red Brick zool maar ouderwets gum en voor de verandering is deze uitvoering gevoerd met rendierhuid. Jazeker, Leffot heeft er alles aan gedaan om een unieke collab neer te zetten. En wat mij betreft mag deze er zeker zijn! Heerlijk schoentje voor de nazomeravonden met de pijpjes van  je selvedge 505 goed opgerold, ik zeg doen!

Enkel en alleen verkrijgbaar bij Leffot.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

lyrisch over geschreven. En twee keer over eenzelfde schoen schrijven, daar doen we hier natuurlijk niet moeilijk over. Zeker niet wanneer Leffot zich gaat bemoeien met het ontwerp van een schoen. " />