Quoddy Maliseet Oxford part III,

We hebben een unicum. Nog geen label is het gelukt om 3 keer met dezelfde schoen binnen een aantal maanden een feature te krijgen op OurBubble. En nee we zijn niet inspiratieloos en nee Quoddy heeft ons hiervoor niet betaald. Die Maliseet van hun is simpelweg veelzijdig. De eerdere varianten welke we hier en daar hebben laten zien waren al top. En daar komt vandaag deze uitvoering nog eens bij.

Deze keer is de Maliseet wel weer voorzien van de cross stitch op de neus. De schoen is verder uitgevoerd in een heerlijke donkere Horween Chromexcel lap leer. De zool noemen ze een Amazonas Rubber Camp zool, wat zoveel wil zeggen als een zwartgekleurde rubber zooltje. Alles bij elkaar is dit een combi welke ik graag aan mijn voeten zie voor de komende herfst. De kleuren kloppen gewoon. Diep donker blauwe Dry denim erop en je bent klaar.

Deze uitvoering is verkrijgbaar bij EndClothing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

hier en daar hebben laten zien waren al top. En daar komt vandaag deze uitvoering nog eens bij. " />