Raleigh Denim Nash Rinse Straight Fit,

Onder de noemer, waarom zou je minder betalen als het ook veel meer kan, presenteren wij jullie hier vandaag deze Raleigh Denim. Wees blij met de huidige dollar koers, bestel en hoop dat je pakket niet door de douane onderschept wordt. Met de huidige koers is deze jeans vele malen goedkoper dan dat PRPS spul waar je tegenwoordig iedereen in ziet lopen. Bijkomend voordeel is nog eens dat je er behoorlijk denim verantwoord bij loopt.

Waar hebben we het over? Een heerlijke Straight Fit denim hand genummerd, gelimiteerd en gefabriceerd van een lap stof van de White Oak Collection. Dit is een bijzonder fijne broek. De fit is meer vergelijkbaar met een 505 dan een 501. Raleigh doet overigens altijd bijzonder veel moeite om te laten merken dat ze uniek zijn, aan de binnenkant vind je op beide broekzakken altijd de handtekeningen terug van de beide eigenaren. Daarnaast zullen ze je op ieder label wel laten zien dat deze jeans handgemaakt. Agh, das ook maar marketing. Het feit is wel, dit is een hele vette denim!

Verkrijgbaar bij Need Supply.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.