Ralph Lauren kabel trui,

Hoe simpel kan de titel van een item zijn? Tegelijkertijd weet iedereen die de bovenstaande titel leest exact waar het stuk over gaat. De ouderwetse kabeltrui, een item welke Ralph Lauren al meerdere malen in de collectie heeft gehad. En dit jaar is die weer terug.

In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we het dit keer niet over een kasjmier uitvoering, maar gewoon een lamswollen versie. Deze heb ik momenteel nog in twee kleuren gespot, een bruine en een crème kleurige variant. Welke kies jij? Want één ding is zeker. De komende twee seizoenen kan je niet zonder een lamswollen kabeltrui. En welke kan je dan beter nemen dan eentje van Ralph Lauren? Ik zou het niet weten.

Deze versie en de bruine variant, kan je vinden bij OiPolloi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />