Rancourt & Co Beefroll Penny Loafer x Leffot,

Hoe doen ze het? De heren van Leffot brengen de ene na de andere exclusieve knaller. Rancourt & Co. is wellicht nog niet zo bekend, maar wanneer ik vertel dat deze schoenmakersfamilie in Maine gevestigd zit, dan weet je eigenlijk al direct dat het met de kwaliteit wel goed zit. Maine is voor schoenen in de States wat Detroit voor auto’s is. Hier ligt gewoon belachelijk veel historie.

Leffot heeft eerder met Rancourt & Co. een collab gehad, een meer traditionele uitvoering van de Beefroll Pennyloafer was dat. Voor het nazomer seizoen komen ze nog harder dan met de vorige collab. Deze schoen is weer een Beefroll Penny Loafer, maar deze is niet vastgezet op een leren zool. Deze Loafer komt met een fantastische wedge crêpe zool. Het bovenwerk is van bruin Chromexcel en het resultaat is schitterend. Laat die nazomeravonden maar komen. Jeans opgerold, in het zonnetje, helemaal goed.

Exclusief bij Leffot.

Tags from the story
, , ,
Join the Conversation

1 Comment

  1. says: Kenney

    Die crepe sole is lovely op deze, ben nog steeds aan het twijfelen tussen deze( of een similar paar) of de Garbstore Billy slips die toch nét iets anders zijn.

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.