Rapha X Paul Smith winddicht shirt/jasje,

Ik vind gekke combinaties soms echt wel goed. Steen goed zelfs bij tijd en wijlen. Combinaties in de vorm van fashion en functioneel combineren. Labels mixen waar je niet meteen van zou denken dat die tot een leuke samenwerking kunnen komen. Rapha hebben we eerder vandaag al voorbij zien komen. Daar waar Levi’s het iets beter heeft gemaakt nadat Rapha de voorzet gaf. Dus waar kom ik dan nu mee als gekke combinatie. Nou ja, zoals de titel van dit stukje al doet vermoeden Rapha en Paul Smith.

Rapha schopt graag tegen een scheentje hier en daar wanneer het gaat om de kleding zoals dat er uitziet voor op de fiets. (alweer fietsen? ja.. ahum.. “Our Bubble”..) Anyways. Rapha vind het gewoon niet nodig dat elke fietser er uitziet als een gemiddelde Lance Armstrong of Cadel Evans als ze een stukje fietsen. Strellson zag een fietser wel in een pak voorbij komen toen ze met Bianchi gingen samenwerken. Rapha houdt het gewoon bij makkelijke comfortabele kleding maar wel echt voor het fietsen. Dus je kunt je ook gewoon vertonen in hun kleding.
Eenmaal de handen ineen geslagen met Paul Smith is daar bijvoorbeeld dit jasje uit gekomen. Of is het nou een shirt? Beide een beetje. Dit “shasje” is dus eigenlijk een winddicht jasje dat er uit ziet als een shirt. compleet met buttondown kraag. Waarom dan toch een jasje? Omdat er gewoon een rits verstopt zit achter de rij knoopjes. Winddicht en waterafstotend om je een beetje op temperatuur en droog te houden. Wat het echt een fietsjasje maakt is de reflecterende details op het jasje en de zakken op de rug. Paul Smith komt terug in een paar kleine details. Het label in het shirt en op de reflectie detail. Verder is het gehele design van Paultje maar niet heel overduidelijk.
Deze in combinatie met de Levi’s Commuter van eerder vandaag… Dan rij je toch behoorlijk smaakvol op je fietsje volgens mij.
┬áDit “shasje” is te vinden in de eigen webshop van Rapha voor een kleine rib uit je lijf.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />