Sommige kleuren van de Asics Gel-Lyte III,

De Gel-Lyte III van Asics is wel een van de meest spraakmakende sneakers welke Asics op de markt gezet heeft. Het probleem met deze schoen is alleen dat die niet altijd in de beste kleurencombo’s op de markt gezet is. Ja natuurlijk Ronnie Fieg heeft een aantal voltreffers met deze schoen op zijn naam staan, maar die waren altijd al uitverkocht voordat je je ticket naar New York geboekt had. Ook Patta heeft nog eens een collab gedaan, maar persoonlijk vond ik die kleuren een beetje mat.

Nee voor de Gel-Lyte III verwacht ik knal kleuren. Van die kleuren die je verwacht op polyester trainingspakken uit de jaren 80. Die kleuren die tegenwoordig weer in de videoclips voorbij komen knallen. Gewoon van die afzichtelijke kleuren, die een goed paar sneakers nog vetter maken. Het is niet moeilijk, geef sneakers belachelijke kleuren in een vette combinatie, hou de rest van je outfit volledig basic en BAM, klaar ben je. Laten we eens een voorbeeld nemen aan deze units welke ik vond bij CrookedTongues.


icon

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />