Tenue de Nimes Custom Chucks

Ik geloof dat ik een memo gemist heb. Nu mis ik die wel vaker maar deze keer werd ik daar pijnlijk op gewezen middels een bericht via de sociale media. Waar ik bleef? Wat voor memo mij niet bereikt heeft is die van de lancering van de Tenue de Nimes Custom Chuck Taylor’s. Gelukkig kon ik nog op tijd op de fiets springen om mijn rol als razende reporter in te vullen. Zo razend dat ik echter mijn camera ben vergeten. Hetgeen inhoud dat ik het qua beeld materiaal zal moeten doen met gejat beeldwerk van Tenue de Nimes zelf.
De schoen. Ik denk dat het wel een leuk hebbeding is voor de hardcore denim freak. Ik mag aannemen dat ook bij deze mensen een canvas All Star bij de garderobe behoort. Dus waarom deze customs van Tenue dan niet. Meestal heb ik het zelf niet zo op het customizen van schoenen. Het laten doen krijgt van mij ook een frons. Maar met dat beetje denim liefde wat er in mij huist kan ik dit wel waarderen. En het resultaat is ook helemaal niet zo slecht.
Deze Chucks hebben een bewerking gekregen met een badje indigo wassing. Je weet wel, waar je broek ook doorheen gaat. Klein beetje leuker wordt het wanneer het gewoon nog ouderwets met de hand gedompeld wordt. En om het af te maken is dat allemaal gedaan bij de Rampuya fabriek in japan. Die kennen we van niemand minder dan Momotaro jeans. Leuke weetjes voor een leuke schoen. Geeft een Chuck net iets meer charme.

Ik gok dat ze redelijk zijn uitverkocht. Maar je kunt het altijd nog eens proberen bij de heren aan de Elandsgracht.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.