Tricker’s x Norse Projects,

Wanneer je het idee hebt dat je alle soorten en combinaties van zool-types al hebt mogen zien, dan is het toch leuk wanneer je weer eens een nieuwe combinatie tegenkomt. Het eerste wat ik dacht toen ik deze zag was: “Huh, verrek, grappig, dat kan ook natuurlijk…” Of het een one-time only editie is, of Tricker’s deze zool langer in het assortiment gaat houden, durf ik niet te zeggen. Maar geniet ervan zo lang het kan.

Wat is er nieuw dan? Een wedge zool kennen we al langer, maar de combinatie van wedge en Red Brick was voor mij nog onbekend. En ik moet zeggen dat ik bijzonder gecharmeerd ben van het geheel. Zeker in combinatie met het groene suède bovenwerk. Norse Projects heeft hier toch wel een heel goed geslaagde collab met Tricker’s.

Exclusief te vinden bij de Norse Store.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />