Triwa Cobalt Chrono,

Horloges, hoeveel heb je er? En hoeveel heb je er nodig? Het hangt natuurlijk allemaal af van het budget wat je wilt investeren en in welke categorie je horloges zoekt. Wanneer je enkel een Rolex of IWC aan de pols wilt dragen, dan begrijp ik dat. En wanneer je dit ook kan, dan heb je de bankpas die @Zuid77 zondag zocht. Maar mocht je een krapper budget hebben en wel gewoon op tijd op je afspraken zijn, dan moet je nu even opletten.

Een week of wat terug had ik het over die horlogebouwer Triwa. Trendy klokkies die door de bouwer gezien worden meer als accessoire dan als meesterwerk. Onze vrienden van FreshCotton hebben laatst een goeie voorraad binnen gekregen waaronder ook een hele leuke blauwe, waar je duidelijk aan ziet waar de inspiratie vandaan komt, maar waar je ook een eigen stijltje aan kan ontdekken. Mocht je die unlimited bankpas ook nog zoeken, dan is dit vooralsnog een prachtig alternatief.

Verkrijgbaar in de Selected Store van FreshCotton.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

@Zuid77 zondag zocht. Maar mocht je een krapper budget hebben en wel gewoon op tijd op je afspraken zijn, dan moet je nu even opletten. " />