Triwa Nevil in Havana Brown,

Wanneer het om accessoires en sieraden gaat dan ben ik echt een saaie zak. Ik trek het niet om nutteloze zaken aan mijn polsen of vingers te hebben, dus 9 van de tien keer draag ik daar dan ook niets. Sieraden begin ik per definitie niet aan. Ze irriteren me, het zit niet lekker en het staat mij voor geen meter.  Horloges heb ik wel een zwak voor, maar kan ik ook niet een hele dag om mijn pols verdragen.

En toch komen hier geregeld mooie klokkies voorbij, soms schreeuwend duur, maar soms ook redelijk betaalbaar. En vandaag is het die laatste soms, de betaalbare variant. De klok komt van Triwa, het horloge merk dat sinds 2007 bestaat en klokkies als accessoire ziet en niet zozeer als mechaniek welke je vertelt hoe laat het is. En dat is prima, dan weet je meteen dat je niet de hoofdprijs betaald en toch een klok draagt welke er prima uitziet. Deze week kwam de nieuwe collectie op voorraad bij FreshCotton. Mijn persoonlijke favoriet is deze Nevil in het Havana Bruin. Leren bandje, klassiek ogend uurwerk. Naar mij idee voldoet die prima aan al mijn wensen. En doordat deze niet meteen 5.000,- euro kost, hoef ik hem ook niet meteen de hele dag om mijn pols te hebben. Ideale klok voor mij dus.

De hele collectie kan je vinden bij FreshCotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />