Vans Vault x Brothers Marshall Spectator LX,

Weer zo´n lap tekst als naam van een kek schoentje. Die merken moeten hier toch eens mee ophouden. Neemt overigens niet weg dat dit wel een uiterst fijn schoentje is. De collab van Brothers Marshall met Vans Vault is een juweeltje geworden. De schoen welke als basis is genomen is de Spectator. Een schoen welke niet direct mijn favoriete Vans is, maar in deze uitvoering wel een flinke sprong op mijn verlanglijst maakt.

Een mix van canvas en snakeskin leer in lichte natuurlijke tinten, gecombineerd met een knallende lichtblauwe voering, bam! Dat is wel een manier om mijn schoenenhart te veroveren. Snel bestellen, want dan kunnen ze deze zomer nog gedragen worden, daar waar deze schoenen gedragen moeten worden, dicht in de buurt van het strand en de zee.

Dit paar heb ik gevonden bij EndClothing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />