Yuketen Maine Guide 5-Eye Boot,

Over Yuketen hebben we het hier vaak gehad. Gek genoeg heb ik nog niet eerder mijn favoriete model van Yuketen hier beschreven. De Maine Guide Boot is by far mijn nummer 1 schoentje van Yuketen. De keuze tussen de 5 Eye en de 7 Eye, die laat ik aan jullie. Wat mij betreft mogen ze er allebei prima zijn. Zelfs wanneer je voor de strap variant gaat, kan het haast niet misgaan.

Voor deze post heb ik gekozen voor de 5 Eye, niet omwille van de hoogte van de boot, maar simpelweg omdat ik alleen deze versie tegenkwam in die vette kleurstelling. Loodgroen Chromexcel leer met bruine leren details. Ik ben verkocht. Deze combinatie is gewoon een killer. Helaas is de prijs van Yuketen net zo moordachtig, want die is weer dusdanig dat die een gapend gat in mijn budget achterlaat. Nog even een nachtje over slapen dan maar?

Deze en meer Yuketen juweeltjes zijn net binnen bij EndClothing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yuketen hebben we het hier vaak gehad. Gek genoeg heb ik nog niet eerder mijn favoriete model van Yuketen hier beschreven. De Maine Guide Boot is by far mijn nummer 1 schoentje van Yuketen. De keuze tussen de 5 Eye en de 7 Eye, die laat ik aan jullie. Wat mij betreft mogen ze er allebei prima zijn. Zelfs wanneer je voor de strap variant gaat, kan het haast niet misgaan. Deze en meer Yuketen juweeltjes zijn net binnen bij " />