Alden X Blackbird

Alden. Is het alweer zo lang geleden dat we over Alden hebben geschreven hier? Sinds afgelopen woensdag noem ik lang want we hebben genoeg Aldens gevonden. Een daarvan is dit pareltje. Alden in zee met Blackbird. Wie? Blackbird. Onlineshopje. Leuk spul! Maar deze sprongen er een beetje uit. Ze riepen me!
Alden staat al sinds een eeuwigheid garant voor een pracht paar schoenen. Blackbird heeft er een setje short wing brogues uitgepakt. Wauw! Want ze zijn namelijk rood. welliswaar bijna zwart gepoetst maar onder die dikke zwarte poets zit een bordeaux rode schoen. Dat is toch te vet!? Ik vind van wel. Wat mogen we van dit schoentje verwachten? Niks. Het is immers gewoon een schoen. maar wel een he-le mooie!

Ik vond ze hier.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />