Alden Horween Cordovan Longwings,

Het gebeurt soms dat ik aan het surfen op het web ben en een item vind waarvan ik 100% zeker weet dat ik Zuid77 helemaal happy kan maken. We hebben veelal dezelfde smaak, maar vaak net even met een andere inslag. Zodoende spreken we dan ook altijd over OurBubble. Hierin leeft wat wij vet vinden. En dat Zuid77 onderstaande schoenen vet vindt, dat weet ik gewoon.

Hij zweert namelijk bij de Longwings van Alden. Ik vermoed dat als hij al zijn 200+ paar schoenen in moest ruilen en maar 1 paar mocht kiezen, dat hij dan voor een Longwing van Alden zou gaan. Helemaal gek is dat niet, hoewel ik eerder voor een Indy Boot zou gaan. En als hij dan toch voor een Longwing gaat, denk ik dat deze uitgevoerd in Horween Cordovan wel een goede kans zal maken. Gewoon omdat Cordovan mooier wordt hoe ouder het wordt. En deze combinatie van Horween Cordovan en een Longwing, zelfs mij bijna overtuigd om van de Longwings te gaan houden.

Deze versie is exclusief verkrijgbaar bij The Bureau Belfast.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.