Alden x UnionMade,

Wanneer je gisteren na het lezen over de 501xx doorgeklikt hebt naar UnionMade en daar de shop bent wezen doorspeuren, dan ben je deze units wellicht al tegengekomen. Mocht je dit niet gedaan hebben, dan mag je blij zijn dat wij dit voor je gedaan hebben. Want deze schoen wilde je niet missen! Het is weer zo’n typisch geval van Alden x …  En weer is het een succesnummer.

Kijk even mee, een Indy boot in een Snuff suède uitvoering. Good Year welted op een Red Brick zool. Wanneer hier je schoenenhart niet sneller van gaan kloppen dan weet ik het niet meer. (Nee sneakerheads, ik zei schoenen hart geen sneakerhart.) Na de Snuff suède Red Brick Frans Boone collab dacht ik dat ik alles al gezien had, maar toch, Alden x … blijft verBAZEN!

Zoals gezegd, deze units vind je bij UnionMade.

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />