Alden Wingtip Boot Cordovan,

Dat Alden een fantastische schoenlabel is, dat hoef ik hier niet meer te vertellen. Waarom zijn ze zo goed? Tsja, de mix van modellen welke ze leveren, de top leerlooierijen waarvan ze producten afnemen, de maak wijze van schoenzolen waarmee ze combineren, alles klopt gewoon. Neem een Indy Boot, deze is al op tal van wijzen gemaakt. Zoals je hier en daar kan zien bij OurBubble.

Om weer eens een klassieker in een nieuw jasje te hangen, heeft Alden nu de Wingtip Boot voorzien van een heerlijke donkere Cordovan. Dit spul staat erom bekend om belachelijk mooi te worden naarmate het ouder wordt. De patina van goed Cordovan, is als een goede rauwe denim. Mooier na 3 jaar dan op de eerste dag. Daarnaast komt deze boot met een plantation crêpe zool. Ook wel bekend als de meest comfortabele zool onder een dress schoen ooit. Yep, ik zei het al, dit is weer zo’n bewijs dat Alden perfect is.

Verkrijgbaar bij UnionMade Goods.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.