Baracuta G9 The Original Jacket,

De Harrington Jacket een modelnaam welke tot een standaard verheven is. Net als een Asprientje, iedereen weet waar je het over hebt, maar niemand bedenkt dat er ooit 1 maker het origineel gemaakt heeft. Baracuta claimt de eerste Harrington Jacket ooit gemaakt te hebben. En zij komen dit jaar met hun ode aan hun origineel. Voluit heet dit jassie: G9 The Original Harrington Jacket Since 1937 ‘Made In England’

En alleen al met zo’n naam geloof ik direct dat zij de eerste waren. Dit model jas kennen we natuurlijk van een stijlboer ten top, Steve McQueen. Kan zijn dat je de man overhyped vindt, mag, dat is jou mening. Denk dan maar zo dat ook helden als Sinatra en Presley met grote regelmaat met een Baracuta aan de schouders gespot zijn. Uit de Original Serie vind ik deze Tan kleur de mooiste. Heerlijk ouderwets en steekt lekker af bij de Fraser Tartan voering. Ik zie geen reden om er geen een te bestellen.

Verkrijgbaar in de shop van Baracuta.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />