Barbour x Tokihito Yoshida Shoreman Jacket,

Begin dit jaar schreef ik over de Barbour Tokihito lijn, en daar gaf ik aan dat ik meer een fan ban van het originele werk van Barbour. En nog steeds gaat mijn voorkeur uit naar de oude stijfheid. Ik ben denk ik te degelijk om een lijn als Barbour Tokihito volledig te waarderen. Begrijp me niet verkeerd, deze Shoreman Jacket is een zeer mooie jas. Maar voor de helft van het geld heb je een International Jacket van Barbour.

En ik ben niet iemand die over een prijs zeikt, bij een collab van Blackbird met Alden weet je dat die prijs voor die schoenen zonder de collab net zo duur zou zijn. Dan is er dus helemaal niets aan de hand. Je betaalt dan gewoon voor de kwaliteit die ze leveren, ongeacht met wie ze samenwerken. Maar neem die Levi’s Junya Watanabe collab bijvoorbeeld. Die is a) lelijk en b) way overpriced! Dan terug naar deze Tokihito Barbour jas, lelijk is die niet. Maar zeg nou zelf, is die niet een tikkeltje aan de prijzige kant voor gewoon een Barbour jas?

Kijk zelf maar wat die kost, bij End.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Barbour Tokihito lijn, en daar gaf ik aan dat ik meer een fan ban van het originele werk van Barbour. En nog steeds gaat mijn voorkeur uit naar de oude stijfheid. Ik ben denk ik te degelijk om een lijn als Barbour Tokihito volledig te waarderen. Begrijp me niet verkeerd, deze Shoreman Jacket is een zeer mooie jas. Maar voor de helft van het geld heb je een waxed cotton limited International Jacket van Barbour. Al dan niet met een Union Jack voering. " />