Barbour Union Jack International Jacket,

Een primeur, nog nooit hebben we hier zo vaak over een model jas geschreven als over deze International Jacket. Tsja, ook dat is OurBubble. 3x eerder beschreven we een Barbour International Jacket en 7x kwam die in een ander artikel ter sprake. En nog ben ik niet uitgeschreven over dit model. Waarom?

Neem deze uitvoering welke net binnen is gekomen bij EndClothing. De Union Jack variant van de International Jacket. Het grote verschil met de standaard nylon uitvoeringen? De jas is weer eens ouderwets gemaakt van waxed cotton. De patch heeft een Union Jack in plaats van een effen kleur en voor de voering is geen tartan gebruikt. Welnee op deze voering is de Union Jack in king size formaat geprint. Al met al genoeg details om weer een post aan dit topstuk van Barbour te wijden.

Zoals gezegd, je vind deze bij EndClothing.

Tags from the story
,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />