Brooks Colt zadel

heb je een fiets? Nee? Dan kun je rustig verder scrollen want wat moet je met een zadel als je geen fiets hebt. (ja, of je hebt een zadel-fetish) Precies! Heb je niks aan.
Voor de rest. Brooks is een zadelmaker. Niet de eerste de beste maar een oude en de beste. Nou ja, dat weet ik nog niet uit eigen ervaring maar het heeft er wel alle schijn van dat ze verdomd goeie maken. Maar sinds 1866 maken ze nu zadels en dat hebben ze niet behaald door bende te maken. Dus, goed spul.

Naast kwaliteit maken ze ook bijzonder mooie zadels. Ze doen ook andere dingen trouwens hoor maar het gaat hier om het Colt zadel. Ehm.. Hebben we de kleur goed? Ik hoopte dat het aan de instellingen van mijn scherm lag maar helaas.¬†Brooks probeert met dit zitje een meer mode bewust publiek aan te boren. Moet je vooral doen met zo’n afzichtelijke kleur. Concept snap ik. Voor diegen die meer kleur willen op hun fiets. Maar… Je koopt een Brooks JUIST voor die mooie klassieke look. Klassieke look met een zwarte, bruine of hunny kleur. Niet blauw? Zeker niet die blauw. Sommige merken moeten gewoon blijven doen waar ze groot mee geworden zijn zo’n duizend jaar geleden. Blauw.. Zijn zo nou helemaal…….

Mocht je het niet met me eens zijn dan moet je het zadeltje maar even zoeken bij EndClothing want ik klik u graag door naar de bruine.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />