Carhartt Arctic Coat

Zoals ik zei zou er nog wel een en ander voorbij komen van de nieuwe collectie van Carhartt. Om even in de sfeer van het weer te blijven gaan we door met een jas. Past wel een beetje in het plaatje van nu. Want ondanks zijn naam ben ik enigszins sceptisch over de minimale temperatuur waarbij je deze jas nog aan kunt. Zodoende post ik hem nu. Hartje zomer waar de mussen niet van het dak vallen maar uit de dakgoot spoelen.
Een waxcoat van Carhartt. Ok het is geen Barbour X (vul hier moeilijke naam van een japanse designer in) maar toch. De een wordt gekraakt wanneer hij instapt in iets waar anderen voorgingen met succes. Waarom zul je van mij dan geen gekraak horen over deze Carhartt waxcoat. Omdat het merk zijn strepen heeft verdient in workwear. En neem nou even in ogenschouw waar de waxcoat vandaan komt. Niet workwear maar wel uit de hoek van het functionele. Dat is voor mij bijna hetzelfde. Tel daarbij op dat ik het label gewoon erg cool vind en dan weet je waarom ik niet kraak.
Mooi jasje met een keurige Europese snit. Geen bolle Amerikanen vorm dus. Verder uiteraard een lading zakken hier en daar. De enige die mij niet zo handig leek waren de steekzakken zonder flap. Volgens mij loopt het water zo naar binnen dan maar goed. Doen we niet moeilijk over. Beetje jammer dat ze de zwarte hebben afgebeeld in het lookbook want de groene is vele malen mooier.

Wederom nog niet kunnen vinden online. FreshCotton? Vast wel. Tot die tijd wederom in de shop.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />