Carhartt Columbia Coat

Tadaaa… De laatste even in mijn reeks propaganda van gister en eergister voor Carhartt. (nee we worden niet gesponsord, maar giften zijn welkom Carhartt 🙂 )Ehm, anyways..

Ik denk niet dat we hem nodig hebben bedenk ik me net. Een jas voor richting de herfst. Want als het weerbeeld aanhoud dan is toch alles door elkaar gegooid. Lente was 30 graden, zomer tot nu toe een krappe 18 graden en zeiknat. Wat zou kunnen betekenen dat het deze herfst een graad of 30 gaat worden óf we hebben zo tegen het einde van september de Elfstedentocht op natuurijs-koorts al te pakken. Ofwel, deze Barbour-esque waxed parka met een leuk ruitje aan de binnenkant en wat zakken aan de buitenkant hebben we niks aan. Heh, jammer.. hij is namelijk in het echt nog veel mooier dan op het plaatje. Heh, jammer..

Mocht het een normale herfst worden dan hebben ze hem tegen die tijd wellicht bij FreshCotton? Anders in de eigen shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />