Carhartt Kong Backpack

Op een verloren namiddag mag ik nog wel eens een beetje door de stad heen slenteren. Het stralende weer wat we hebben de laatste tijd doet mij nog net niet naar het strand verkassen. Ofwel met rot weer ga ik rondjes door de stad doen. Zo liep ik eens bij de vrienden van Carhartt binnen voor een kop koffie. Effe gezellig, effe de nieuwe collectie bekijken. Ze hebben nog niet alles binnen maar wat er wel al is beviel mij wel. Ik heb een aantal dingen gezien en ik gok dat deze de komende tijd hier nog wel eens voorbij kunnen komen.
Een heel fraai rugtasje is wat voor vandaag in de mix gooi. Zoekend naar een beetje high-tech backpack viel mijn oog op alles behalve dit. De Kong backpack. De naam slaat nergens op. Maar dat terzijde. Het tasje is gewoon leuk. Een klassieke look. 2 bandjes, een rits en een beetje leren patches. Ja..Vet.. Ik kan er niet heel veel meer van maken. Valt bij me in de smaak. De blauwe stof en de beige details doen het voor mij meer dan goed. Daarnaast vind ik het echt super cool dat ze hem van wol hebben gemaakt. Waarom? Omdat dat tof is. Niet erg praktisch met een regenbui maar goed. Het is niet dat je laptop nat gaat worden want die past er niet in. Hij is niet zo heel groot namelijk. Nou en! hij is toch vet!!

Vooralsnog heb ik hem niet online kunnen vinden. Maar ik heb zo’n vermoeden dat FreshCotton hem wel gaat krijgen. Tot die tijd in de shop.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />