Clarks x Beams Desert Boot,

Bam, deze schoen knalt even binnen op je beeldscherm. De kleur word ik heel erg vrolijk van. Een slordige 12 jaar geleden rockte ik Clarks Wallabee’s in zo’n zelfde donker oranje suède kleur. Goeie herinneringen aan deze schoen van toen. En ineens is spotte ik daar diezelfde kleur op een van mijn huidige favoriete schoentjes, de Desert boot van Clarks.

Deze kleur is een collab samen met die zotten van Beams. Zotten als een positief woord overigens. Zotten als in, die lui die ook die Alden 379X leest op een dunne Vibram zool monteerde en die als uberlimited hebben gedropt. Deze Clarks Desert Boot is hun laatste schoenenwonder. Ik ga snel een cursus Japans volgen, al was het maar om de bestel procedures op de site van Beams te begrijpen voor de volgende vette collab!

Spreek jij Japans? Check de site van Beams!

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />