Clarks Desert Boot,

Daar zijn ze weer. By far een van de meest veelzijdige en meest comfortabele casual schoen die ik me kan voorstellen. Natuurlijk vind ik heel veel schoenen mooi, maar de eenvoud van de Clarks Original Desert Boot is er één om van te houden! Helaas is de schoen in de afgelopen tijd veelvuldig verkracht. Ik kwam er zelfs 1 tegen in een sweatpants stoffen uitvoering. En die hele “kom we maken alles van sweatstof”-trend heb ik toch al niet begrepen.

Terug naar vandaag. Vandaag vond ik dus deze suède knaller van een Desert Boot. Rood, bloedrood, wijnrood, hoe noemen we deze rood? Agh geef het maar een naam. De combi met de zwarte zool en de zwarte veters mag er wezen. Een prima kleurstelling voor de komende twee seizoenen.

Ook hebben? Ik heb ze hier gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />