Common Projects – Standard Chukka,

Een ode aan de eenvoud. Zo moeten we deze sneaker wel omschrijven. Maar de eenvoud gaat bij deze schoen wel in de cijfers lopen. Natuurlijk, ze zien er echt helemaal top uit. Maar die prijs is echter iets wat helemaal van de zotte is. Voor een paar degelijke Grenson stappers kan ik me de prijs voorstellen. En ja voor Aldens betaal je zelfs nog wat meer, maar die kwaliteit is moeilijk te evenaren. En ga je op jacht naar een mooi label en goede schoenen, dan vind je McNairy’s voor een veel lagere prijs dan deze eenvoudige sneaker.

Hoe kan een label als Common Projects een schoen dan toch die prijs meegeven? Is het zoveel beter gemaakt dan een andere sneaker? En zo ja, gaat het 5 keer langer mee dan de Vans schoen die je voor 1/vijfde aanschaft? Ik zal het wel niet bergepen hebben. Ja de schoen is mooi, maar daar is dan ook echt alles mee gezegd.

En die prijs, die vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.