Diemme New Tirol Wing Boots,

Deze zomer schreven wij over de hiking sneaker van Diemme. De ideale zomersneaker voor wanneer je de hiking trend tijdens de zomer door wilt zetten. Nu kan ik me daar prima iets bij voorstellen, maar na de natte zomer die wij gekend hebben, verwacht ik dat je witte sneakers niet de meest witte sneakers meer zullen zijn. Tijd voor een nieuwe hiking schoen voor de herfst.

Omdat je Diemme ┬áMarostica Low ze goed bevallen zijn, wil je weer een paartje Diemme schoenen. Die hebben we dan hier voor je gevonden. Wat een top paartje! Een wing tip boot in een donker bruin leer, met een beige boterzacht leren tong en rode veters. Als wij weer zo’n winter krijgen als vorig jaar, dan kan dit zomaar je favoriete schoen gaan worden. Mooi toch?

Gevonden bij Hunting and Collecting.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />