Filling Pieces x LN-CC “Animal Pack”,

Beter laat dan nooit. Deze collab heeft al tijden terug op alle blogs gestaan. Gek genoeg, bedacht ik me net, hebben we wel getwitterd over deze collab, maar hebben we nooit een post gewijd aan dit hoogstandje. Dus toen ik door de collectie van LN-CC aan het bladeren was en zag dat deze schoen daar gewoon nog op voorraad lag, wilde ik jullie hier nog wel even op attenderen.

De “Animal Pack” bestaat uit 4 schoentjes, allen 4 de schoentjes hebben hun familie in de grote katachtigen. Mijn persoonlijke favoriet is de Filling Pieces Lion Desert Boot. De normale Desert Boot van Filling Pieces is sowieso al mijn persoonlijke favoriet. Voer de schoen dan nog eens uit in beige pony haar en ik ben verkocht! De kleur van die schoen is een killer. Zeker in combinatie met die zwarte rubberen zool. Dit knalt, het is dan ook niet meer dan terecht dat deze schoen vernoemd is naar de koning aller dieren.

Ook nog snel een paar bestellen? Dat kan bij LN-CC

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />