Fred Perry Cardigan

Ja echt? Ja.. want we gaan tenslotte echt alweer naar het najaar. Neem nou gewoon even de collecties bij je gemiddeld leverancier voor je garderobe. Die zitten echt al met hun hoofd bij het najaar. De collecties gaan daar uiteraard in mee. Waarom zouden we hier dan ook nog mooi weer spelen.
Om niet te hard binnen te vallen heb ik iets wat je open kan dragen voor de avonden dat het nog net te koud is voor korte mouwtjes. Ofwel een lekker vest. Daar waar de Amerikanen Ralph en Tommy hebben daar hebben de Britten Fred Perry voor hun tikkie preppy look. Niet helemaal geëvenaard maar zeker niet verkeerd. Lekker vestje lijkt mij. Na deze zomer was ik al gewent aan de koelere avonden dus laat de winter dan ook maar komen.

Wie al toe is aan een stukje wintergarderobe, hier is het te vinden.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />