Gant Rugger, hier gaan we weer,

Zo langzaam aan begint het duidelijk te worden. Zuid77 en ik hebben weer een grote gemene deler gevonden. Hoe verschillend onze mening soms kan zijn, zo gelijkgestemd zijn we vaak ineens over een label. In dit geval Gant Rugger. Tegelijk verwacht ik dat van alle items van Gant Rugger die ik voor dit artikel kon kiezen, ik net het item heb gekozen waar hij nooit over schrijven zal. De body warmer is een item waar ik vaak genoeg klachten van hem over hoor. Dat is voor papa’s met petjes op en grijze haren op hun slaap.

Op zich heeft hij daar gelijk, maar kijk toch eens wat een top item deze versie van Gant is geworden. Geestig dat er geadverteerd wordt met het gegeven dat het van waterdicht materiaal is gemaakt. Hebben je armen ook lekker veel aan. Oh well, het is een mooie Puffer Waistcoat, zoals ze het bij Gant noemen. Goeie kleur, leuke vintage katoenen schouderstukken. Hier is helemaal niets mis mee!

EndClothing heeft een lading Gant Rugger binnen gekregen, daar wordt je creditcard bang van.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />