Gant Rugger Oxford

Gant Rugger doet weer een duit in het zakje. Een beste tijd terug noemde we al een Gant Rugger Camicia. Leuk shirt voor de prima en smaakvolle vertoningen bij casual gelegenheden. Maar ben ik dan zo conservatief dat ik moeite heb om dit shirt te plaatsen elders dan de riviera op een Riva met een grote hoed en een uitstekende sigaar tussen de lippen? Het zal wel meevallen maar ik verkies een versie met meer knopen. En aangezien dit zo goed als hetzelfde shirt is als die camicia maar dan met meer knopen, vond je die tof, dan deze ook! De camicia was een must have maar daar is nog wat ruimte voor discussie. De oxford shirts heb je gewoon echt nodig. En dat je voor deze Gant geen Volvo nodig hebt of kalende zakenman hoeft te zijn hebben we al uitgelegd.
Mis je per ongeluk nog een oxford dan kun je dat hier inhalen.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.