Gitman Vintage Portugese Beefy Flannel,

Niets dan lof over de shirt van Gitman Vintage, laten we dat voorop stellen. En bij Gitman zijn ze niet gek. Zij weten dat je eigenlijk iedere dag gewoon in je shirt buiten wilt kunnen lopen. Of het nu lente zomer of herfst is, je loopt het lekkerst buiten in een shirt. Alleen zo jammer dat het zo vaak net te koud is om in een shirtje naar buiten te gaan.

En daar komt de briljante kant van Gitman, wanneer het te koud is om in een shirtje van hun naar buiten te gaan, dan doe je daar toch een heerlijk flanel overshirt van Gitman overheen. Een duidelijke win win situatie zie ik hier. Naast dat het een lekker warm shirt is, is het ook nog eens een bijzondere fijne ruit. Yep, bij Gitman hebben ze het weer goed voor elkaar.

Gevonden bij NeedSupply.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />