Gloverall College Sjaal,

Waarom een effen of geruite sjaal dragen wanneer je ook volledig prep kan gaan met een college stripe sjaal? Dat is een verdomd goeie vraag en daarom ben ik erg blij dat Gloverall ons dit jaar even wat anders biedt dan de standaard ruit, of het geijkte effen.  Natuurlijk ben ik ook blij wanneer we de komende maanden nog zonder sjaal naar buiten kunnen stappen, maar zo hard als vandaag de beurzen zullen kelderen kan het weer bij ons ook weleens om slaan.

Ongetwijfeld heb je zelf een Barbour, Johnstons, Paul Stuart of Burberry in de kast liggen in een heerlijke ruit met mogelijk daarnaast nog een kasjmier Ralph Lauren variant. Dan zeg ik op mijn beurt, wissel eens wat af, kies ook eens voor een streep. Je madras short, je seersucker jas gaan zo straks weer de kast in, maar je prep look kan blijven dankzij deze College Stripe sjaals van Gloverall.

OiPolloi heeft deze 4 net op voorraad gekregen.

 

Tags from the story
, , , , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.