goed of “the Greatest”,

Waarom zou je in hemelsnaam bescheiden doen moeten ze gedacht hebben bij Toddland. en laten we nou eerlijk zijn.. Het had wel iets bescheidener gemogen want zo geweldig ziet ie er niet uit. Toddland noemde deze chino “the Greatest pants in the universe”. Dat is nou eigenlijk de enige reden waarom ik de broek noem hier. Ik bedoel, aan de broek valt weinig aan te merken. Een klassiek niks-mis-mee chino. Paar kleurtjes, waarvan ik de rode niet onaardig vind. Maar verder springt hij er niet echt uit. Niet heel slank en niet heel recht. gewoon een prima middenmoot chino. Nou ja, daar is de prijs ook naar.¬†Dit¬†pretentieuze stukje katoen kunnen we vinden bij Need Supply.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />