Gregory Kletter Day,

Gewoon een goeie rugzak, dat is alles wat ik zocht. Bij voorkeur dan wel eentje die niet in iedere winkel ligt, dus vrij exclusief is, maar hij mag absoluut niet de hoofdprijs kosten. Welke prijs mag een rugzak hebben alvorens deze te duur is? Bij mij ligt die grens rond tussen een 100 en 150 euro. Die grens is flexibel. Een belachelijk mooie rugzak mag best de 150 aantikken, maar wanneer die niet echt heel erg bijzonder is, dan is 100 wel de grens. En nee ik hoef geen LV, dus met het budget van 100 tot 150 begon ik mijn zoektocht.

Die Herschel Supply Co. van vorige week was perfect geprijsd, maar helaas uit al verkocht alvorens ik deze kon toevoegen aan mijn winkelbasket. Dus de zoektocht vervolgde zich. Niet bijster lang overigens. De volgende stop was bij OiPolloi en daar vond ik deze tas van Gregory Mountain Products. Een label gestart eind jaren 70. door Wayne Gregory in het zonnige Californië. In de begin jaren zette de beste man zelf zijn tassen in elkaar en vroeg hij feedback aan al zijn klanten. De tassen die hier uit volgden zijn nog steeds de basis voor de tassen welke het label momenteel op de markt zet. Ik vind deze Kletter Day tas helemaal top, en de prijs? Midden tussen de 100 en 150 euro, geen gekke deal lijkt mij!

Je vind deze tas hier, bij OiPolloi.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />