Grenson Fred Vibram,

Die schoenengigant, we doen er soms wat lacherig over, maar ze flikken het wel iedere keer weer om leuke modellen aan hun assortiment toe te voegen. Schreven we eerder al over Sebago’s en andere Grensons, nu vond ik net weer een super fijn Grenson schoentje bij Zalando. (Ja ik noem de naam, giving credit where credit is due) Als je eens goed gaat grasduinen door het assortiment vind je echt mooie merken tussen alle rommel. Dunderdon, WoodWood, Lee 101, zijn toch heerlijke labels en ze hebben het gewoon.

Terug naar de Grenson schoen die ik vond. De Fred boot op een Vibram zool in een cognac kleur. Een geweldige schoen! De grove Brogue details in de mix met de lompe Vibram zool, maakt echt een onweerstaanbare combinatie. Stiekem ben ik best benieuwd hoeveel mooie spullen ik nog meer kan vinden bij die gigant.

De schoenen vond ik eerst bij Zalando, de foto heb ik geleend van My-Wardrobe.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sebago's en andere Grensons, nu vond ik net weer een super fijn Grenson schoentje bij Zalando. (Ja ik noem de naam, giving credit where credit is due) Als je eens goed gaat grasduinen door het assortiment vind je echt mooie merken tussen alle rommel. Dunderdon, WoodWood, Lee 101, zijn toch heerlijke labels en ze hebben het gewoon. " />