Grenson Sharp Boot,

Dit is zo’n duidelijk geval van, ze hebben bij OurBubble weer een favoriet. Is het geen Alden of Mark McNairy, dan is het wel Grenson. Oer Brits vakwerk, hoe kunnen we dit nu niet laten zien? Een week of wat terug schreef ik hier over een Tricker’s Stow Boot met een heerlijke crêpe wedge zool. Het commentaar wat hierop binnenkwam, was onder andere dat de schoen door de kleur heel veel leek op ouderwetse Dr. Martens.

Dus voor die criticasters die niet met de kleur van de Tricker’s Stow boot van Norse Store konden leven, hierbij het alternatief van Grenson. Bij Grenson zijn ze zo vriendelijk geweest om hun fijne Sharp boot op een crêpe zool te monteren. En in tegenstelling tot Tricker’s hebben zij niet fancy met de kleur gedaan, maar deze boot gewoon in de bekende cognac kleur uitgevoerd. Ik moet eerlijk zeggen, ik vind dit nog mooier!

Je kan ze vinden bij End.

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tricker's Stow Boot met een heerlijke crêpe wedge zool. Het commentaar wat hierop binnenkwam, was onder andere dat de schoen door de kleur heel veel leek op ouderwetse Dr. Martens. " />