Grenson Stanley Blauw,

Daar is Grenson maar weer eens een keer. En waarom ook niet. Prima schoentjes toch? Fout!! Zijn meer dan prima schoentjes. Vakwerk in een schoenendoos. Maar dat hoeven we niet meer uit te leggen. Maar waar TDCCBB het geen enkel probleem ziet dat je raw denim afgeeft op je schoenen, daar kan ik mij voorstellen dat het niet voor iedereen op eenzelfde manier verwelkomt wordt. En ergens van die super mooie grijze van Tenue de Nimes zou ik het ook een beetje zonde vinden. Daarom dacht ik.. Waarom grijze schoenen blauw laten worden als je ze ook gewoon in het blauw kan scoren. Blauwe Stanley’s met een redbrick zool. De rauwe spijkerstof kan bleeden wat ie wilt maar ik zie het niet gebeuren dat je het gaat zien. De schoentjes blijven netjes blauw want blauwer gaan ze niet worden. En als het je niet uitmaakt of je grijze de tekenen van een goeie denim laten zien en gewoon een paar blauwe er naast wilt… Ik begrijp je helemaal want ook deze zijn weer heel, heel mooi.

Zo smaakvol hadden we Zalando nooit ingeschat. Maar kijk maar, ze hebben ze echt!

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />