Grenson x Tenue de Nîmes part trois,

Oei, dat de samenwerking met Grenson en Tenue de Nîmes lekker gaat, dat lijkt mij duidelijk. Kort na de grijze nubuck knaller van vorige week, is daar ineens deze schoen bijgekomen. De schoen is voor het grootste gedeelte gemaakt uit 1 lap leer. De naam van een dergelijke constructie, Whole Cut, spreekt voor zich.

Tenue de Nîmes heeft deze schoen laten uitvoeren in een heerlijk besmettelijke witte nubuck. Zoals zijn grijze broertje heeft deze schoen ook een hand geverfde schoenzool, deze is blauw. De rij voor de veteroogjes is ook in het blauw uitgevoerd, evenals de grabtab. Waar ik bij de grijze variant de lol van het bleeden van je blauwe denim nog wel inzie, heb ik de vreselijke eigenschap dat witte schoenen ook spierwit moeten blijven. De outfit voor bij de schoen heb ik hierdoor nog niet bedacht, maar dat de schoen een fijn kunstwerk is, lijkt mij wel helemaal duidelijk!

Je kan deze hier vinden.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

grijze nubuck knaller van vorige week, is daar ineen deze schoen bijgekomen. De schoen is voor het grootste gedeelte gemaakt uit 1 lap leer. De naam van een dergelijke constructie, Whole Cut, spreekt voor zich. " />