Herschel Supply Co.,

Over heritage gesproken, jullie kennen dat tassen label Herschel Supply Co. wel, niet waar? Heerlijke tassen, goeie prijzen met een heerlijk heritage look en feel. Soms vraag je je af, hoe is dit label eigenlijk tot stand gekomen? Laten we je op deze vrijdag weer eens mee nemen in de geschiedenis. We beginnen zo’n 100 jaar geleden. Toen een gezin uit Schotland besloot naar Canada te verhuizen.

Peter Cormack en zijn vrouw Annie maakten de lange reis over de Atlantische oceaan op zoek naar een betere toekomst. Deze toekomst werd door de toenmalige regering beloofd, daar zij een programma hadden voor immigranten. De regering gaf hun land, zodat de immigranten konden helpen aan de groei van het land en het verbeteren van de economie. Het gezin terecht op de heuvels buiten het kleine dorp ‘Herschel’. In dit pittoreske landschap begonnen zij met het verbouwen van land en hervatte Peter zijn ambacht in het fabriceren van houten vaten.¬†Een eeuw later hervatten achterkleinkinderen van de Cormack’s het fabricage proces. Niet in houten vaten, maar in het fabriceren van stijlvolle tassen.

Het mode beeld op het moment kan je sterk vergelijken met ‘Modern Heritage’, een knipoog naar het verleden met aanpassingen die beter passen bij hedendaagse wensen. Hiermee kijkt Herschel Supply Co. terug naar een tijd van American Heritage en reizen over de wereld. Waarbij stijlen worden gebruikt die vooral doen denken aan vintage mountaineering.
Een geschiedenisboek is echter nooit compleet zonder wat passende foto’s, dus enjoy!
Mocht je net als ons, Herschel Supply Co. helemaal top vinden, neem eens een kijkje bij FreshCotton, Zij voeren sinds kort een hele line up vette tassen!
Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Herschel Supply Co. wel, niet waar? Heerlijke tassen, goeie prijzen met een heerlijk heritage look en feel. Soms vraag je je af, hoe is dit label eigenlijk tot stand gekomen? Laten we je op deze vrijdag weer eens mee nemen in de geschiedenis. We beginnen zo'n 100 jaar geleden. Toen een gezin uit Schotland besloot naar Canada te verhuizen." />