Levi’s Vintage Clothing Corduroy,

Waarom ook niet, in de Levi’s Vintage Clothing lijn komt een broek die niets met denim te maken heeft en mogelijk wel mijn favoriete LVC broek van dit moment is. Begrijp me niet verkeerd, ik ben helemaal weg van de meeste denims uit de LVC line-up en zal niet snel een paartje afwijzen (we dragen sz 34, mochten jullie meelezen Levi’s Marketing mensen), maar deze broek hieronder is gewoon echt een toppertje.

Ik heb per definitie een zwak voor corduroy, dus dat zit al goed met deze broek. Dan is het ook nog eens een sta-prest variant en lopen de pijpen licht tapered. Wanner je deze broek toch draagt met die schoenen van gister en een paartje dikke wollen sokken, dan heb je toch direct het idee dat je iedere berg kan gaan beklimmen. Dat je vervolgens volledig vast zit in de urban jungle mag de pret niet drukken.

Gevonden bij OiPolloi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />