Mark McNairy x Bass Hampden schoen,

Waar ik gister mij nog ergerde aan de te hoge prijzen van verschillende collabs, kan ik vandaag ook mooi nieuws brengen. Mark McNairy komt hier vrij vaak voorbij, dat heeft een simpele reden. Hij maakt vaak vette schoenen. Ik zeg vaak, omdat er ook momenten zijn dat wij het echt helemaal niet begrijpen. Maar ik geloof maar dat dat erbij hoort. Ik vind immers ook niet alles van Barbour mooi.

Terug naar te dure collabs, Mark McNairy heeft ook collabs gedaan, zoals bijvoorbeeld met Engineered Garments, de prijs was iets hoger dan normaal, maar niet direct exorbitant hoog. En dat dat ook helemaal niet nodig is, wordt bewezen met zijn laatste project. Een collab met Bass, een traditioneel amerikaans schoenen label dat sowieso nooit de hoofdprijs vraagt. Het resultaat van deze samenwerking is de Hampden schoen. Een donkere leren 4 eye oxford mocassin met een witte zool.  Prima collab, prima prijs, het kan dus toch!

Verkrijgbaar bij Need Supply.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.