Merrel Eagle Origins

Merrel is niet bepaald het merk waar ik aan denk bij mooie schoenen. Ik heb een beetje vertekend beeld van het merk. Ik heb ze ooit verkocht in slippervorm. Onogelijk lelijk maar met een comfort wat bijna niet te evenaren valt. En daaruit blijkt dat Merrel geen hip fashion merk is maar een doorgewinterde gezondheid-stapper-producent. Dat wil zeggen dat je aan de schoenen ziet dat ze wel comfortabel MOETEN zitten. Saaie stoffige bruine schoenen zoals je verwacht in een gemiddelde Duitse schoenwinkel. (nee, Duitse schoenwinkels staan vol lelijke en stoffige schoenen. Het is geen vooroordeel.)
Wat ze nu brengen bij EndClothing is leuk. Leuk omdat het echt wel gewaagd is om met Merrel in zee te gaan. Want Merrel is bezig om van het imago af te komen. Ze willen weer wat hipper worden. Fashionable is hun nieuwe insteek. Na een revival van de hikingschoen van vorig jaar durven ze daar bij Merrel hun archief open te gooien. Eagle Origins is het product dat daaruit kwam rollen.
Merrel heeft, zoals eerder gezegd, voldoende ervaring met comfort. Dat gaat helemaal goed komen met deze muiltjes. De looks komen ook wel op hun pootjes terecht. Met een beetje fantasie kan ik me er wel iets bij voorstellen. Wellicht kost het een beetje moeite maar het is gelukt. Een vintage-look hiking schoen. Hiking gaat nog een seizoentje mee dus. Van mij mag het.

Vintage hiking aan de voetjes? Come and get it Need Supply.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />