Nieuwe Shop van Gant Rugger,

Het wordt tijd om snel tickets te boeken voor een trip terug naar New York. Zal je altijd zien, ben je net terug van een goed verblijf in the city that never sleeps, besluit Gant Rugger om een nieuwe winkel te openen. En wat voor een! Door de foto’s alleen al, ruik je de geur van van goeie kleding. Gant Rugger wordt vaker hier beschreven en als je de kleding goed bekijkt dan snap je ook waarom. Het label Gant zelf staat garant voor stijfheid en oer degelijkheid. Maar Gant Rugger maakt van die stijfheid speelsheid. De designers hebben echt goed gekeken naar de stijlen uit het verleden die het verleden zo mooi maken. In de etalage zie je een briljante Varsity Jacket een waar pronkstuk uit hun collectie. Verder zijn het goede button down shirts en mooie chino’s welke door de hele shop verspreid liggen. Aangevuld met een paar heerlijke sportsjackets en wollen sweaters. Met een unlimited creditcard zou ik die hele shop leegkopen. De Rugger collectie is in Nederland nog lastig te vinden. Dit gaat binnenkort veranderen, zo hebben we mogen horen vanuit Freshcotton. Maar tot die tijd moeten we het doen met deze heerlijke plaatjes (geleend van Selectism) van hun nieuwe shop op 25th Prince Street.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.