Nike Air Max Hyperfuse

Wellicht kunnen we ons de vorige berichten over Nike’s nieuwe verbastering van de door ons geliefde gympies nog wel herinneren. Nike’s Hyperfuse. Klassieke silhouetten in een vederlicht en hi-tech opbouw. Leuk bedacht. TDCCBB ging met de knal blauwe Air Max 90 aan de haal en ikzelf bleef bij de beste schoen in de Air Max reeks de Air Max 1. Nu heb ik denk ik ergens een beetje zitten suffen want ik heb die andere nogal flamboyante kleurtjes van die 90’s een beetje gemist.

Want als ik die gele (of is het groen??) eerder had gezien dan had ik denk ik die verkozen boven die Air Max 1. En niet qua model ofzo want het is niet echt helemaal mijn schoen. Maar de solid kleur en dan zo fel. Dat trekt m een beetje voorbij de Hyperfused Air Max 1. Gewoon omdat ie zo belachelijk fel van kleur is. Soms moet je daar gewoon iets van hebben. Iets wat zo erg niet te dragen is dat je de uitdaging wel aan MOET gaan. Tsjah, ik ben nog wel een beetje van het “de ouder materialen zijn toch ook prima, why change a winning team”.. Maar goed.. Soms is een dergelijke vernieuwing best geestig. Deze vernieuwing vind ik best geestig en zo idioot fel van kleur. Noemenswaardig.

Aangezien we destijds niet echt een datum wisten en/of wie deze zomerse muiltjes gingen verkopen hebben jullie die nog van ons tegoed. Bij deze los ik onze schuld in door te melden. Vanaf gister bij o.a. Sneakers online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />