Norse Projects x Elka,

Dit is weer eens een collab, daar word ik blij van. Elka is een regenjassen fabrikant uit Legoland. Norse Projects kennen we, dat is een fashion label uit hetzelfde Legoland. En gek genoeg denk ik dat het daar nog vaker regent dan hier, want anders bedenk je het niet om als collab een regenjas te bouwen.

Om niet al te somber te worden tijdens een grote bui, hebben ze deze jas uitgevoerd in het kanarie geel. Best een traditionele kleur voor een regenjas. De jas is verder uitgevoerd met raglan mouwinzet, gelastte naden en ouderwetse drukknopen. Geen idee wat de inbreng van Norse Projects is geweest bij het maken van de jas, maar dat doet er verder niet toe. Mocht je in de markt zijn voor een regenjas, dan gok ik dat deze het goed doet bij een rauwe denim en een paar Red Wing of Wolverine 1000 Mile boots.

Gevonden bij EndClothing, uit het regenachtige Newcastle.

 

Tags from the story
, ,

2 Comments

  • Geen nieuwe spelling waar je nog niet van op de hoogte bent, het was meer slechte grammatica. Pijnlijk. Bedankt voor de opmerking.

    De regenjas is verder wel helemaal top, nietwaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />