Norse x Tricker’s Stow Boot,

Heerlijk! Tricker’s, Grenson en Alden doen wat betreft collabs echt niet voor elkaar onder. En om eerlijk te zijn, heb ik heel erge moeite om te besluiten welk label dit nu het beste doet? De meeste collabs van deze labels zal je hier terug kunnen vinden. En dat om de doodeenvoudige reden dat wij houden van collabs en zeker wanner het gaat om deze labels. Vandaag is het weer eens de beurt aan Tricker’s om te laten zien wat ze kunnen. Dit maal is het een samenwerking met Norse Projects.

De basis van deze samenwerking ligt in een Stow Boot. Een grove Brogue boot van Tricker’s. Deze wordt in opdracht van Norse Store voorzien van een heerlijke wedged crêpe zool. Het leer is in twee kleuren verkrijgbaar een Navy variant en deze prachtige kleur met de naam Lolypop. De naam van de kleur is wellicht te zoet voor hoe de schoen oogt, maar dat mag de pret niet drukken. Bedenk deze schoen eens onder een donkerblauwe denim of een bruine chino, dat is toch prachtig!

Uiteraard exclusief bij Norse Store.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tricker's, Grenson en Alden doen wat betreft collabs echt niet voor elkaar onder. En om eerlijk te zijn, heb ik heel erge moeite om te besluiten welk label dit nu het beste doet? De meeste collabs van deze labels zal je hier terug kunnen vinden. En dat om de doodeenvoudige reden dat wij houden van collabs en zeker wanner het gaat om deze labels. Vandaag is het weer eens de beurt aan Tricker's om te laten zien wat ze kunnen. Dit maal is het een samenwerking met Norse Projects. " />